Medjugorje

Maria Koningin van de Vrede

Foto van medjugorje.hr

Boodschap van de Heilige Maagd Maria,
Koningin van de Vrede.


DE JAARLIJKSE VERSCHIJNING VAN O.L. VROUW AAN MIRJANA DRAGICEVIC-SOLDO OP 18 MAART 2008

De zieneres Mirjana Dragicevic-Soldo kreeg dagelijks verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982. Tijdens de laatste verschijning gaf O.L. Vrouw haar het tiende geheim en zei haar dat ze eenmaal per jaar aan haar zou verschijnen, en wel op 18 maart. Aldus geschiedde, ook dit jaar.

Dit jaar waren er duizenden pelgrims bijeen om de rozenkrans te bidden in de gemeenschap ‘Cenacolo’ in Medjugorje. De verschijning duurde van 14.01 tot 14.08 u.
Mirjana zei er het volgende over:
“Nog nooit heb ik gezien dat O.L.Vrouw zich zo tot ons richtte. Ze strekte haar handen naar ons uit en met uitgestrekte handen zei ze:

“Lieve kinderen, vandaag strek ik mijn handen naar jullie uit. Wees niet bang om ze te aanvaarden. Ze willen jullie liefde en vrede geven en jullie bij je redding helpen. Daarom, mijn lieve kinderen, neem ze aan. Vul mijn hart met vreugde en ik zal jullie naar de heiligheid leiden. De weg waarover ik jullie leid, is moeilijk en vol bekoringen en vallen. Ik zal bij jullie zijn en mijn handen zullen je vasthouden. Wees volhardend, zodat we aan het eind van de weg allemaal samen, in vreugde en liefde, de handen van mijn Zoon kunnen vasthouden. Kom met mij mee en wees niet bang. Ik dank jullie!”


Copyright © 2014. All Rights Reserved.