Medjugorje.
Jaarlijkse boodschap aan Jakov Colo
Kerstmis 25 december 2013.

Mijn lieve kinderen,
Jezus zou vandaag op een bijzondere wijze in ieder van jullie harten willen wonen en Hij zou iedere vreugde en pijn met jullie willen delen. Daarom, mijn lieve kinderen, kijk vandaag op een bijzondere wijze in je hart en vraag je af of de vrede en de vreugde over de geboorte van Jezus werkelijk bezit van je hart genomen hebben. Mijn lieve kinderen, leef niet in de duisternis; verlang vurig naar het Licht en naar het Heil van God. Kinderen, kies voor Jezus en geef Hem je leven en je hart, want zo zal de Allerhoogste in en door jullie kunnen werken.

De Moeder Gods kwam met het Kind Jezus op haar arm. De verschijning begom om 15.07 uur en duurde acht minuten.

Jakov Colo werd op 6 maart 1971 geboren. Bij de eerste verschijning was hij tien jaar en daarmee de jongste van de zieners. Hij is de neef van de zieneres Marija. Op 11 april 1993 trouwde hij in Medjugorje met de Italiaanse Annalisa Barozzi. Het echtpaar heeft zich in Medjugorje gevestigd. Ze hebben inmiddels drie kinderen: Arijanna Marija (6 januari 1995), David Emmanuele (5 september 1996) en Myriam (8 juli 1999).

De Moeder Gods heeft hem op het hart gebonden, vooral voor de pelgrims en de zieken te bidden. Hij leidt een eigen gebedsgroep voor kinderen in de parochie.
Op 12 september 1998 eindigden de dagelijkse verschijningen aan Jakov. Sindsdien krijgt hij slechts een keer per jaar een verschijning op 25 december.