25 december 2018, de jaarlijkse boodschap aan Jakov Colo op Kerstmis.

Lieve kinderen, op deze dag van genade roep ik jullie tot liefde op. Lieve kinderen, God houdt onmetelijk van jullie en daarom, lieve kinderen, geef je hart vertrouwvol geheel aan Hem, zonder terugblikken en zonder angst, zodat Hij het met Zijn liefde vult. Wees niet bang om Zijn liefde en genade te vertrouwen, want Hij is sterker dan elk van jullie zwakheden en angsten. Daarom, mijn kinderen, vertrouw met een hart vol liefde op Jezus en zeg 'JA' tegen Hem, want Hij is de enige Weg die jullie naar de Eeuwige Vader leidt.

 

 

Bij de laatste dagelijkse Verschijning op 12 september 1998 zei de Moeder Gods tegen Jakov Colo dat hij eenmaal per jaar, met Kerstmis, een Verschijning zou krijgen. Zo gebeurde het ook dit jaar. De Moeder Gods kwam met het Kind Jezus op haar arm. De Verschijning begon om 13.38 uur en duurde negen minuten.

 

  Informatie over de ziener Jakov Jakov Colo werd op 6 maart 1971 geboren. Bij de eerste Verschijning was hij pas tien jaar en de jongste van de zieners. Hij is een neef van de zieneres Marija Pavlovic-Lunetti. Op 11 april 1993 trouwde Jakov in Medjugorje met de Italiaanse Annalisa Barozzi. Het echtpaar is in Medjugorje gaan wonen. Ze hebben intussen drie kinderen: Arijanna Marija (6 januari 1995), David Emmanuele (5 september 1996) en Myriam (8 juli 1999). De Moeder Gods heeft hem op het hart gebonden, vooral voor de pelgrims en de zieken te bidden. Hij leidde een eigen gebedsgroep voor kinderen in de parochie.