Medjugorje

Maria Koningin van de Vrede

Boodschap aan Mirjana van de
Heilige Maagd Maria, Koningin van de Vrede.


Medjugorje 2 april 2009.

"Lieve kinderen, Gods liefde is in mijn woorden. Mijn kinderen, dat is de liefde die verlangt jullie te richten op gerechtigheid en waarheid. Dat is de liefde die verlangt jullie te behoeden voor ontgoocheling. En hoe is het met jullie gesteld, mijn kinderen? Jullie harten blijven gesloten; ze zijn hard en geven geen gehoor aan mijn oproepen. Ze zijn onoprecht... Met een moederlijke liefde bid ik voor jullie, omdat ik voor jullie allen verlang dat jullie in mijn Zoon verrijzen. Dank jullie."

In de vertaling na de zin "Ze zijn onoprecht..." gaf Mirjana door dat zij op dit punt Onze Lieve Vrouw smeekte om langer te blijven en het was toen dat Onze Lieve Vrouw begon "Met een moederlijke liefde..."

  Boodschap aan Mirjana op elke 2e van de maand sinds 1987.
Geboren 18 maart 1965.
Mirjana kreeg tot 25 december 1982 dagelijkse verschijningen. Op die dag vertrouwde O.L.Vrouw haar het tiende en laatste geheim toe en beloofde Mirjana dat Zij ieder jaar op haar verjaardag 18 maart aan haar zou verschijnen gedurende haar hele leven. Maar sinds 2 augustus 1987 hoort Mirjana op de tweede dag van elke maand de stem van O.L.Vrouw, vaak ziet Mirjana Haar dan ook en bidt met O.L. Vrouw voor diegenen die Gods liefde nog niet kennen. Mirjana is getrouwd en heeft twee kinderen.

Bron vertaling uit het Engels in het Nederlands: www.medjugorje.eu


Copyright © 2014. All Rights Reserved.