Boodschap aan Mirjana van de
Heilige Maagd Maria, Koningin van de Vrede.


Medjugorje 2 juni 2009.

"Lieve kinderen! Mijn liefde zoekt jullie volledige en onvoorwaardelijke liefde, die jullie niet zal laten zoals jullie zijn, integendeel zij zal jullie veranderen en jullie leren te vertrouwen op mijn Zoon. Mijn kinderen, met mijn liefde ben ik jullie aan het redden en jullie waarachtige getuigen aan het maken van de goedheid van mijn Zoon. Daarom, mijn kinderen, weest niet bang om te getuigen van de liefde in de naam van mijn Zoon. Dank jullie."

Mirjana zei, "Onze Lieve Vrouw zegende ons allen die hier aanwezig zijn en alle religieuze artikelen die we ter zegening bij ons hebben." Bij het vertrek van Onze Lieve Vrouw zei Mirjana dat ze het kruis kon zien, en waar het horizontale en het verticale deel van het kruis samenkomen, kon Mirjana het Hart zien, met een doornenkroon omgeven. Mirjana zei ook dat Onze Lieve Vrouw niet bedroefd was.

  Boodschap aan Mirjana op elke 2e van de maand sinds 1987.
Geboren 18 maart 1965.
Mirjana kreeg tot 25 december 1982 dagelijkse verschijningen. Op die dag vertrouwde O.L.Vrouw haar het tiende en laatste geheim toe en beloofde Mirjana dat Zij ieder jaar op haar verjaardag 18 maart aan haar zou verschijnen gedurende haar hele leven. Maar sinds 2 augustus 1987 hoort Mirjana op de tweede dag van elke maand de stem van O.L.Vrouw, vaak ziet Mirjana Haar dan ook en bidt met O.L. Vrouw voor diegenen die Gods liefde nog niet kennen. Mirjana is getrouwd en heeft twee kinderen.

Bron vertaling uit het Engels in het Nederlands: www.medjugorje.eu